×

AVION SORTER PE REȚEA

Un avion de sortare distractiv cu ochiuri și snur de tragere, care îi va ajuta pe copii mici să recunoască diferite culori și forme și să stimuleze dezvoltarea imaginației, coordonării și încrederii în propriile acțiuni. Și în timp ce caută și găsește formele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului, copilul își va forma toate aceste calități utile și o grămadă de altele.

·       Numar de piese: 9

·       Dimensiuni in cm: 23 x 22 x 13

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 12 luni.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
12,10 Lei (incl. TVA)
10,17 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12573
Add to wishlist
Descriere

Avionul sortator este jucăria educațională perfectă pentru copiii peste 12 luni care îi va distra și dezvolta pe cei mici răutăcioși. Această jucărie distractivă este perfectă pentru băieți și fete, oferindu-le o experiență incitantă, deoarece se distrează sortând formele colorate.

Avionul este echipat cu ochiuri și o sfoară pentru tragere, ceea ce îl face convenabil pentru mâinile mici ale copiilor. Îl pot trage peste tot cu ei și se pot bucura de jocul lor oriunde. Avionul este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii și îi protejează de orice substanțe nocive.

Scopul principal al sortatorului este de a ajuta copiii să recunoască diferite culori și forme. Cu ajutorul formelor colorate care urmează să fie amplasate în deschiderile avionului, copiii își vor dezvolta imaginația și coordonarea. Se vor distra căutând și găsind formele potrivite care se potrivesc cu găurile din avion.

Avionul de sortare nu numai că îi va ajuta pe copii să recunoască culorile și formele, ci va stimula și dezvoltarea abilităților și a încrederii în propriile acțiuni. În timp ce se joacă cu această jucărie educativă, copiii vor învăța să fie perseverenți și să caute soluții la probleme. Ei își vor dezvolta abilitățile cognitive și vor învăța să gândească logic.

Acest sortator de jucării educaționale este alcătuit din 9 piese care sunt ușor de ridicat și plasat de către mâinile mici. Se pot distra sortând formele și creând diferite combinații de culori și forme. Această jucărie este perfectă pentru dezvoltarea abilităților motorii ale copiilor și îmbunătățirea abilităților motorii fine ale acestora.

Sortatorul este compact și ușor de transportat, ceea ce îl face ideal pentru a juca în deplasare. Copiii se pot distra cu această jucărie oriunde - acasă, în grădină sau chiar pe drum.

Această jucărie educativă este cadoul perfect pentru orice copil căruia îi place să se distreze și să învețe lucruri noi.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12573

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 03786
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Set de joacă cu 4 păpuși tip familie - mama, tata și cei doi copii ai lor. Păpușa mamă este o frumusețe cu păr lung, îmbrăcată într-o rochie bogată, cu decor de paiete. Tatăl este clasic elegant în costumul său negru,...
Referinta: 12529
6,86 Lei (Fara TVA)
8,16 Lei (incl. TVA)
Un set de joacă cu instrumente pentru coafor, pe care orice mic pasionat îl va aprecia. Și nu doar un set de coafor! Pentru că pe lângă accesoriile de păr – un mic uscător de păr, un pieptene, role și benzi de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare