×

CUPLU DE NUNTA CU 2 COPII

Set de joacă cu 4 păpuși tip familie - mama, tata și cei doi copii ai lor. Păpușa mamă este o frumusețe cu păr lung, îmbrăcată într-o rochie bogată, cu decor de paiete. Tatăl este clasic elegant în costumul său negru, cămașa albă și papionul roșu. Cele două păpuși mici pentru copii completează tabloul, iar împreună cu accesoriile - 2 rochii de schimbat, o geantă îngrijită și o suzetă, jocul se va transforma într-o aventură magică!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet in cm: 33 x 5 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
31,83 Lei (incl. TVA)
26,75 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
03786
Add to wishlist
Descriere

Newlyweds with 2 children este un set de joacă care include 4 păpuși - mama, tata și doi copii. Acest frumos set de jucărie le oferă copiilor o aventură magică, oferindu-le posibilitatea de a crea diferite scene și povești cu aceste păpuși minunate.

Păpușa mama este o adevărată frumusețe cu părul lung și este îmbrăcată într-o rochie bogată cu decorațiuni din tul. Tata este clasic de elegant în costumul său negru, cămașa albă și papionul roșu. Cele două păpuși bebeluși completează tabloul, fiind la fel de drăguțe și adorabile.

Setul include, de asemenea, câteva accesorii - 2 rochițe de îmbrăcat, o geantă îngrijită și o suzetă. Acest lucru le permite copiilor să creeze diferite stiluri și să schimbe aspectul păpușilor după bunul lor plac.

Dimensiunile pachetului sunt de 33 x 5 x 32 cm, ceea ce le face ușor de depozitat și transportat. Păpușile sunt fabricate din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Produsul este potrivit pentru copii cu vârsta peste 3 ani și este fabricat în China.

Luna de miere cu 2 copii este jucăria perfectă pentru fetele cărora le place să se distreze cu păpușile și să creeze diferite povești. Această jucărie va dezvolta gândirea creativă și imaginația copiilor, permițându-le să se bucure de ore nesfârșite de distracție și joacă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
03786

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06801
27,28 Lei (TVA inclus) 17,19 Lei (Fara TVA) 25%
20,46 Lei (incl. TVA) 27,28 Lei
-25%
Tort roz cu un cățeluș și lumânări, care se rotește la 360 de grade, strălucește și cântă „ La mulți ani”. Introduceți bateriile pentru a vedea totul și bucurați-vă de el! ·       Dimensiunile pachetului in cm: 17 x...
Referinta: 12346
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Două broaște țestoase drăguțe - mici și mari, cu fețe zâmbitoare care te vor face să zâmbești și pe tine! Glisați butonul în poziția de lucru pentru a vedea cum se mișcă broasca țestoasă mare, roțile de sub carcasa...
Referinta: 13040
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Un set de două păpuși pe care orice fetiță îl va aprecia. Una este îmbrăcată ca medic – în haină albă tipică cu cruce roșie, șapcă medicală și căști. Cealaltă păpușă este o mămică însărcinată cu părul lung și blond și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare