×

CONSTRUCTOR AUTO 2-IN-1 215 PIESE

Blocurile de construcție sunt întotdeauna o provocare pentru copii. Și suntem siguri că setul nostru 2 în 1 va atrage atenția oricărui mic inginer imediat scos din cutie! Cu 215 piese mici disponibile, va trebui să construiți impresionanta mașină de curse, apoi să o transformați într-un jeep de teren. Și de ce să nu vă proiectați și propriul vehicul? Indiferent ce alegeți să construiți, rezultatul va fi același – o mașină complet funcțională, cu volan rotativ, mecanism de tragere înapoi și roți din cauciuc pentru o tracțiune mai bună. Grozav, nu?

·       Numar de piese: 215

·       Dimensiuni pachet în cm: 41 x 5 x 29

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16181
Add to wishlist
Descriere

2 IN 1 CAR CONSTRUCTOR este cadoul perfect pentru băieții cărora le place să se distreze și să se prefacă a fi mici ingineri. Similar cu popularele seturi Lego, acest set de construcție pentru copii oferă nu doar una, ci două opțiuni de joacă interesante. Aceasta este o adevărată bucurie pentru micii ingineri care se pot bucura de joc și se pot mândri de creațiile lor.

Constructorul vine într-un pachet compact, făcându-l ușor de depozitat și transportat. Materialul folosit pentru fabricarea pieselor este un plastic non-toxic care este sigur pentru copii și respectă toate standardele europene de calitate și siguranță.

Acest constructor este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 6 ani, care sunt suficient de mari pentru a face față provocărilor mai complexe și a-și dezvolta abilitățile de asamblare și construcție. Ei se vor distra ore întregi în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii fine, gândirea logică și creativitatea.

Nu rata ocazia de a-i oferi băiatului tău acest minunat set de construcție care îl va distra și îl va inspira să-și dezvolte abilitățile și creativitatea. Este un cadou ideal pentru o zi de naștere, Crăciun sau orice altă ocazie specială.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16181

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13149
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
O păpușă drăguță care s-a transformat într-o zână uimitoare! Are părul lung și o ținută colorată fabuloasă, așa cum se cuvine unei zâne magice! Alege o păpușă sau mai multe pentru a face jocurile mai distractive și...
Referinta: 12327
21,65 Lei (Fara TVA)
25,76 Lei (incl. TVA)
Două figurine strălucitoare ale unora dintre cei mai populari supereroi din celebra producție de film. Sunt din plastic rezistent și au membre mobile, cu brațele detașabile la coate și picioarele detașabile la...
Referinta: 12346
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Două broaște țestoase drăguțe - mici și mari, cu fețe zâmbitoare care te vor face să zâmbești și pe tine! Glisați butonul în poziția de lucru pentru a vedea cum se mișcă broasca țestoasă mare, roțile de sub carcasa...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare