×

CONSTRUCTOR AUTO POLIȚIE 4 TIPURI

O ofertă grozavă pentru toți pasionații mici și mari cărora le place să demonteze lucrurile în părțile lor componente și apoi să le pună din nou împreună! Pachetul contine 4 seturi Lego cu 4 mașini de poliție diferite formate din numere diferite de blocuri – respectiv, mașina #1 conține 243 de piese, #2 și #4 - 225 fiecare și #3 - 254. Faceți o colecție cu toate cele 4 mașini și plasați-le într-un loc proeminent, astfel încât toată lumea să știe cât de bun constructor ești!

Pretul este pentru 1 buc. constructor!

·       Numar de piese: 225 - 254

·       Dimensiuni pachet în cm: 28 x 19 x 21

·       Dimensiuni de 1 buc. constructor în cm: 28 x 4 x 21

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
Tip
  • Aleatoriu / mix
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
in stoc
Referinţă:
16187
Add to wishlist
Descriere

Constructorul de mașini de poliție cu 4 tipuri este o propunere grozavă pentru toți pasionații tineri și bătrâni cărora le place să demonteze lucrurile în părțile lor componente și apoi să le pună din nou împreună! Acest kit de construcție este un cadou ideal pentru băieții cărora le place să se distreze cu echipamentele de construcții și să își creeze propriile modele.

Pachetul conține 4 mașini de poliție diferite, formate din numere diferite de blocuri de construcție. Mașina #1 conține 243 de piese, mașinile #2 și #4 conțin fiecare 225 de piese, iar mașina #3 conține 254 de piese. Aceasta înseamnă că copiii vor avea posibilitatea de a asambla diferite modele și de a-și dezvolta imaginația și abilitățile creative.

Constructorii sunt perfecti pentru a crea o colecție de toate cele 4 mașini. Le poți pune într-un loc proeminent și arăta tuturor ce bun constructor ești.

Constructorul este realizat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru vârsta de 6 ani și peste, făcându-l perfect pentru băieții care sunt suficient de mari pentru a se bucura de construcție.

Constructorul de mașini oferă nu numai distracție și divertisment, ci și o oportunitate de a dezvolta abilitățile creative și inginerești ale copiilor. Ei vor putea învăța să urmeze instrucțiunile, să asambleze și să demonteze diferite modele și să-și dezvolte imaginația și creativitatea.

Acest kit de construcție pentru copii este cadoul perfect pentru băieții cărora le place să se distreze cu echipamentele de construcții și să își creeze propriile modele. Oferă nu numai divertisment, ci și o oportunitate de a dezvolta abilitățile creative și de inginerie ale copiilor. Oferă-i băiatului tău un cadou și inspiră-l să creeze și să exploreze lumea constructorilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16187

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01059
19,10 Lei (Fara TVA)
22,73 Lei (incl. TVA)
Jucăria de plus Spongebob este un cadou ideal pentru copiii mici, copiii mai mari și adulții care sunt fani ai personajului îndrăgit. Este confectionat dintr-un material foarte moale, ceea ce il face perfect pentru a...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare