×

PUZZLE DIN LEMN 3 ÎN 1 3 TIPURI

Carte de puzzle magnetică din lemn în 3 variante diferite - vehicule, animale africane și fermă. Și fiecare broșură constă din 3 puzzle-uri în aceeași direcție, dar cu imagini diferite și un număr diferit de componente. Distractiv, nu-i așa? Alege o carte sau fă o colecție din toate cele 3. Așadar, odată ce ai aranjat corect puzzle-urile, vei avea un total de 9 imagini distractive! Iar jocul, pe lângă faptul că este distractiv, dezvoltă și stimulează o grămadă de calități utile, precum gândirea logică și spațială, concentrarea, răbdarea, imaginația și ce nu!

·       Dimensiuni pachet în cm: 18 x 2 x 18

·       Material : lemn, magnet

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
14,23 Lei (incl. TVA)
11,96 Lei (Fara TVA)
Tip
  • Aleatoriu / mix
  • animale africane
  • O fermă
  • Vehicule
in stoc
Referinţă:
16184
Add to wishlist
Descriere

Puzzle-ul din lemn 3 în 1 este un joc educațional Montessori unic care vă va distra și dezvolta copilul. Această carte de puzzle magnetică oferă trei opțiuni diferite - vehicule, animale africane și o fermă. Fiecare carte constă din trei puzzle-uri care sunt în aceeași direcție, dar cu imagini diferite și un număr diferit de componente.

Acest joc este perfect pentru copiii peste 3 ani cărora le place să se distreze și să se dezvolte în același timp. Cartea puzzle din lemn oferă nu numai divertisment, ci și o experiență educațională. Jucându-se cu puzzle-uri, copiii vor dezvolta abilități importante precum gândirea logică și spațială, concentrarea, răbdarea și imaginația.

Fiecare carte vine într-un pachet compact care măsoară 18 x 2 x 18 cm, ceea ce o face ideală pentru călătorii sau pentru a juca acasă. Materialul este lemn de înaltă calitate, care garantează durabilitate și distracție pentru o lungă perioadă de timp.

Cartea de puzzle magnetică oferă nu numai distracție, ci și posibilitatea de a crea o colecție din toate cele trei variante. Deci, atunci când copiii aranjează corect puzzle-urile, vor avea în total 9 imagini distractive. Este o modalitate grozavă pentru ei de a se distra și de a-și dezvolta abilitățile în același timp.

Nu rata ocazia de a-i face cadou copilului tau acest joc distractiv si educativ. Puzzle-ul magnetic 3 în 1 din lemn îl va distra și îl va încuraja să-și dezvolte abilități importante. Lăsați copiii să se distreze și să învețe în același timp cu acest joc educațional unic!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16184

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02488
21,82 Lei (TVA inclus) 13,75 Lei (Fara TVA) 25%
16,36 Lei (incl. TVA) 21,82 Lei
-25%
Set de ceai din plastic cu tavi pe care sa servesti delicioasa bautura. Conține: ceainic roșu, cană de lapte, zahăr cu capac, două căni, linguri și tăvi. ·       Dimensiunile pachetului in cm: 32 x 7 x 22 ·...
Referinta: 19176
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Acest set de animale este un plus excelent pentru orice fermă. Sunt realizate din materiale sigure și oferă distracție și învățare într-unul singur - vei învăța să le recunoști în timp ce te joci cu prietenii sau te...
Referinta: 12405
48,42 Lei (Fara TVA)
57,62 Lei (incl. TVA)
Servietă albastră pe roți cu afișaj și două mânere - obișnuită și telescopică. Și în interior vei găsi o grămadă de rechizite medicale și dentare necesare pentru un examen amănunțit: stetoscop, seringă, lighean,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare