×

AUTOMOBIL CU BOMBE DE APĂ ȘI OCHĂRI PE CARTON

Kit special pentru misiuni militare speciale! Ai cele mai importante atribute - o mitralieră mare cu 3 tipuri de muniție (săgeți de spumă, bile de apă, cartușe moi) și ochelari de protecție pentru a te lansa în cele mai periculoase aventuri și a fi câștigătorul în fiecare joc de război!

·       Dimensiuni pachet in cm: 21 x 62

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05533
Add to wishlist
Descriere

Pistolul cu bombă cu apă și ochelarii de protecție este un set special conceput pentru copiii care iubesc jocurile de război și aventura. Acest produs este un cadou ideal pentru băieții cărora le place să se distreze și să acționeze ca eroi militari.

Acest set include o mitralieră mare care poate trage trei tipuri de muniție - săgeți din spumă, pelete de apă și cartușe moi. Acest lucru le permite copiilor să aleagă diferite moduri de a se juca și să se bucure de o varietate de scenarii de război. Distribuitorul automat a fost creat cu o atenție deosebită la detalii și este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii.

Pe lângă mitraliera, în set sunt incluși și ochelari de protecție. Sunt necesare pentru a proteja ochii copiilor în timpul jocului și pentru a-i proteja de posibile răni. Ochelarii sunt din plastic, ușori și confortabili de purtat. Sunt concepute special pentru copii și sunt dimensionate pentru a se potrivi feței lor.

Acest set este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este conceput pentru siguranța și distracția copiilor și este potrivit atât pentru joacă în aer liber, cât și în interior. Copiii se pot bucura de misiuni și aventuri militare în timp ce își dezvoltă imaginația și coordonarea.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05533

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21544
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Acestă lanternă este fabricată din materiale complet inofensive. Ne vine sub forma unei flori zâmbitoare în culori vesele. Când trageți de coardă, cântă o melodie blândă și liniștitoare care îl ajută pe bebeluș să...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare