×

KIT DENTAR

Un set distractiv care va atrage toți micii fani ai jocurilor cu doctori. Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o examinare amănunțită a dinților și curățenia acestora - o perie și pastă, o oglindă și alte 3 instrumente dentare, o seringă. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu!

·       Dimensiuni pachet in cm: 16 x 34

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
14,23 Lei (incl. TVA)
11,96 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12447
Add to wishlist
Descriere

Setul de carton pentru dentist este un set distractiv care va atrage toți micii fani ai jocurilor cu doctori. Oferă tot ce ai nevoie pentru o examinare amănunțită a dinților și curățenia acestora. In set vei gasi o periuta de dinti si pasta de dinti, o oglinda si alte 3 instrumente dentare, o seringa si multe alte accesorii. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu!

Trusa dentara din carton este realizata din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani cărora le place să se distreze și să se joace dentist. Cu acest set, copiii pot învăța să-și îngrijească dinții și să-și dezvolte imaginația creând diferite scenarii de joacă.

Dimensiunile pachetului sunt de 16 x 34 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Il poti lua cu tine pe drum sau il poti aranja pe raftul din camera copilului. Trusa dentara din carton este compacta si convenabil de utilizat.

Acest set distractiv este cadoul perfect pentru fetițele cărora le place să se joace stomatolog. Îi va distra și îi va încuraja să aibă grijă de dinții lor. Copiii se pot distra singuri sau cu prietenii creând diferite scenarii pentru joc.

Trusa dentara din carton este fabricata in China si indeplineste toate standardele de calitate si siguranta. Poți fi sigur că copilul tău se va distra în siguranță cu această jucărie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12447

Fisa tehnica

Livrat
martie 2022
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01066
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Zornăitoare moale de pluș în formă de arici, ușor de ținut de mâinile celor mici. Este confectionata din material placut la atingere in culori blande pentru bebelusi care cu siguranta vor atrage atentia micutului tau....
Referinta: 16050
14,25 Lei (Fara TVA)
16,96 Lei (incl. TVA)
Un set de unelte special pentru cei mici cărora le place să repare diverse obiecte deteriorate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat acasă, și nu numai acasă. Așa că suflecă-ți mânecile...
Referinta: 06931
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Model decorativ tridimensional al unei nave de război conceput pentru copiii adulți și părinții lor. Conține 66 de elemente, iar pentru asamblarea acestora nu este nevoie de lipici sau unelte. Știm că aceasta nu este...
Referinta: 12389
62,45 Lei (Fara TVA)
74,32 Lei (incl. TVA)
Un elefant moale de pluș, cu corp din plastic de care micuțul tău se va îndrăgosti la prima vedere! Va deveni cel mai bun prieten al lui pentru îmbrățișări și joacă, iar în fiecare noapte îl va însoți în lumea magică...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare