×

KIT DE DOCTOR 2 CULORI

Un set distractiv pentru copii care va atrage toți micii fani ai jocurilor „doctor”. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu!

Setul este potrivit pentru fete și băieți. Jocurile de rol cu acest tip de jucării înlătură teama de medic-pacient, dezvoltă activitatea mentală, imaginația și încrederea în propriile acțiuni.

·       Culoare: roz, albastru

·       Dimensiuni pachet in cm: 21 x 37

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
6,65 Lei (incl. TVA)
5,59 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12531
Add to wishlist
Descriere

Doctorul pe carton 2 culori este un set distractiv pentru copii, care va fi pe placul tuturor micilor fani ai jocurilor cu "doctori". Acest set este perfect pentru fetițele și băieții cărora le place să se distreze cu jocurile de rol și să se dea drept doctori și pacienți.

Cu ajutorul doctorului pe carton 2 culori, copiii pot crea diferite scenarii și pot juca diferite roluri. Ei pot fi doctori care își examinează și își tratează pacienții sau pacienți care au nevoie de ajutorul medicilor. Aceste jocuri de rol nu numai că înlătură teama de doctor-pacient, dar dezvoltă și gândirea, imaginația și încrederea în propriile acțiuni.

Setul include două opțiuni de culoare - roz și albastru, pentru a se potrivi preferințelor tuturor copiilor. Ambalajul măsoară 21 x 37 cm, ceea ce îl face ușor de depozitat și transportat. Jucăriile sunt fabricate din plastic netoxic, care este sigur pentru copii și respectă toate standardele europene de calitate și siguranță.

Doctorul pe carton 2 culori este potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani, care sunt suficient de mari pentru a se distra cu jocul de rol și pentru a folosi micile accesorii incluse. Aceste jocuri îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile de comunicare, învățând să își exprime nevoile și să îi asculte pe ceilalți.

Doctor on Cardboard 2 culori este fabricat în China și îndeplinește toate cerințele de calitate și siguranță. Acest set este perfect pentru un cadou de ziua de naștere sau de Crăciun și îi va distra pe copii pentru o perioadă lungă de timp.

Cu Doctorul pe carton 2 culori copiii se pot distra și pot învăța multe lucruri despre medicină și sănătate. Se pot preface că sunt doctori și își pot examina pacienții, le pot prescrie medicamente și îi pot trata. Ei pot avea grijă de pacienții lor și îi pot ajuta să se simtă mai bine. Aceste jocuri îi pot ajuta, de asemenea, pe copii să își dezvolte abilitățile sociale, învățând să aibă grijă de ceilalți și să fie receptivi la nevoile lor.

Setul de 2 culori Doctor pe carton este setul perfect pentru toți micii pasionați de jocurile cu "doctori". Acesta nu numai că îi va distra pe copii, dar îi va și încuraja să își folosească imaginația și să creeze diferite scenarii. Acest set este ideal pentru dezvoltarea activității de gândire, a imaginației și a încrederii în propriile acțiuni. Nu ezitați să îi oferiți copilului dumneavoastră Doctor pe carton 2 culori și faceți-l să se distreze și să învețe multe lucruri despre medicină și sănătate.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12531

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13176
30,58 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Păpuși muzicale cu mâinile pocnind care arată exact ca cele două prințese din animație - au părul, coafurile și rochiile lor. Alege o păpușă prințesă sau distrează-te cu ambele în același timp, astfel încât jocul va...
Referinta: 14374
15,53 Lei (Fara TVA)
18,48 Lei (incl. TVA)
Betonieră din plastic în culori vii, potrivită pentru jocuri atât acasă cât și în parc, in grădină si chiar si pe plajă! Are o cabină spațioasă și roți de teren care vor depăși orice obstacole de pe traseu....
Referinta: 12463
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
Această mașinuță-gărgăriță este jucăria preferată a celor mici și este dotată cu un mecanism simplu - un băț de împingere și o gărgăriță pe roți. Când se mișcă, gărgărița dă din aripi, „zboară” și scoate sunete,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare