×

TROSA DOCTORULUI 16 BUCĂȚI ÎN SACĂ

Toți copiii adoră jocul „unchiului doctor”. Iar trusa noastră grozavă are tot ce ai nevoie pentru a te preface a fi medic și a face o examinare amănunțită și chiar o vizită la domiciliu. Aveți o husă transparentă cu fermoar pentru a vă depozita seringa, ochelarii, foarfecele, instrumentele dentare și alte consumabile medicale. Și acum porniți-vă imaginația și lăsați fiecare joc nou să aibă un nou scenariu !

·       Dimensiuni geanta in cm: 20 x 11 x 11

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
19,09 Lei (incl. TVA)
16,04 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12572
Add to wishlist
Descriere

Trusa doctorului într-o pungă este jucăria perfectă și cadoul perfect pentru fete. Tuturor copiilor le place să se joace la doctor și, cu acest set grozav, vor avea tot ce le trebuie pentru a se preface a fi adevărați medici și pentru a efectua un control amănunțit, chiar și o vizită la domiciliu.

Setul include o husă transparentă cu fermoar, care este ideală pentru depozitarea tuturor materialelor medicale. În el veți găsi o seringă, ochelari, foarfece, instrumente de examinare dentară și multe altele. Toate aceste accesorii sunt realizate din plastic non-toxic, ceea ce asigura siguranta copiilor atunci cand se joaca.

Punga pentru medicamente este ușoară și compactă, astfel încât copiii o pot lua cu ei peste tot. Indiferent dacă sunteți acasă sau în deplasare, trusa medicală va fi întotdeauna disponibilă pentru a juca.

Această trusă medicală pentru copii este o modalitate perfectă de a dezvolta imaginația copilului dumneavoastră. Copiii se pot transforma în medici, pot juca rolurile de pacienți și pot crea diferite situații. Acest lucru îi va ajuta să dezvolte abilități sociale precum comunicarea, cooperarea și empatia.

Setul doctor este cadoul perfect pentru fetele cărora le place să se distreze și să se prefacă a fi roluri diferite. Nu numai că îi va distra, dar îi va ajuta și să-și dezvolte imaginația și abilitățile sociale. Lăsați copilul să devină un adevărat medic cu acest set minunat de doctor!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12572

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13040
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Un set de două păpuși pe care orice fetiță îl va aprecia. Una este îmbrăcată ca medic – în haină albă tipică cu cruce roșie, șapcă medicală și căști. Cealaltă păpușă este o mămică însărcinată cu părul lung și blond și...
Referinta: 13090
31,08 Lei (Fara TVA)
36,99 Lei (incl. TVA)
Fiecărui copil îi place să joace „unchiul doctor” și cu siguranță are printre jucării un întreg arsenal de gadgeturi medicale. Adaugă setul nostru de două păpuși Doctor și Asistentă pentru a face colecția cu adevărat...
Referinta: 16101
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 14356
42,45 Lei (TVA inclus) 26,75 Lei (Fara TVA) 25%
31,84 Lei (incl. TVA) 42,45 Lei
-25%
Barcă din plastic cu telecomandă și lumini de gheață, potrivită pentru copii mari și părinți cu imaginație! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în cadă...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare