×

SET PARCARE SONIC CU 2 MAȘINI

O parcare mare dedicată fanilor ariciului amuzant și prietenilor săi! Cu siguranță le poți asambla rapid și ușor, și fără ajutorul mamei și tatălui! După construirea parcării, înfrumusețați-o cu autocolantele incluse în kit. Veți găsi diverse semne și dispozitive pe care trebuie să le plasați în locurile potrivite. Și pe lângă asta, ai două vehicule amuzante pentru a face jocul și mai distractiv. Ei bine, ești gata să pornești în aventură?

·       Dimensiuni pachet în cm: 51 x 8 x 26,5

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani an

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
63,69 Lei (incl. TVA)
53,52 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14484
Add to wishlist
Descriere

Parcarea cu 2 mașini Sonic este jucăria perfectă pentru fanii simpaticului arici și ai prietenilor săi! Această parcare de mari dimensiuni este concepută special pentru copiii cărora le place să asambleze și să își creeze propriile scenarii de joacă.

Asamblarea parcării este rapidă și ușoară, fără a fi nevoie de ajutor din partea mamei și a tatălui. În interiorul kitului vei găsi tot ce ai nevoie, de la piese până la instrucțiuni pentru a te ajuta să construiești singur parcarea. Odată asamblat, îl puteți decora cu autocolantele incluse în kit. Există, de asemenea, diverse semne și dispozitive pe care trebuie să le așezi în locurile potrivite.

Parcarea are două niveluri care oferă posibilități de joc infinite. Copiii pot crea diferite scenarii și pot folosi cele două personaje de vehicule amuzante care sunt incluse în kit. Acestea vor face ca jocul să fie și mai distractiv și mai interesant.

Dimensiunile pachetului sunt de 51 x 8 x 26,5 cm, ceea ce îl face ideal pentru a se juca acasă sau în aer liber. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Parcul este potrivit pentru copii cu vârsta peste 3 ani și este fabricat în China.

Această parcare pentru copii este jucăria perfectă pentru băieții cărora le place să asambleze și să își creeze propriile lumi. Le va dezvolta abilitățile tehnice, imaginația și gândirea creativă. Cu Parking Sonic cu 2 mașini, copiii vor avea ore întregi de distracție și se vor îmbarca în aventuri uimitoare!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14484

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Sonic / Sonic
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16129
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un puzzle distractiv cu diferite tipuri de animale. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, motricitatea fină, percepția culorilor și o grămadă de alte calități...
Referinta: 16091
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Little Pony puzzle pentru copii pentru toți fanii animației! Contine 60 de piese pe care trebuie sa le conectezi pentru a obtine poza de pe cutie. Și în timp ce rezolvi puzzle-ul - nu uita să te distrezi! ·...
Referinta: 12489
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Pregătește-te pentru aventuri incitante la plajă, cu acest set grozav de vară! Conține un polizor, o găleată, 3 forme de nisip, o sită, 2 lopeți și o paletă. Turnați nisip sau apă în recipientul polizorului pentru a...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare