×

MOZAIC CU 46 PIESE MARI

Un mozaic colorat cu părți mari, potrivit pentru cei mai mici prieteni ai noștri. Este format din 46 de pensete din plastic, un recipient pentru depozitarea lor, o bază perforată pentru stratificare și 10 șabloane cu imagini diferite. Așadar, în timp ce caută și găsesc ace colorate care corespund desemnărilor de culoare de pe modele, copiii vor dezvolta subtil percepția culorilor, gândirea logică, imaginația, creativitatea și ce nu!

·       Dimensiuni pachet în cm: 30,5 x 5 x 30

·       Diametrul știftului în cm: 3

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
50,65 Lei (incl. TVA)
42,56 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16048
Add to wishlist
Descriere

Puzzle-ul cu 46 de cuie mari este jucaria ideala pentru copii pentru dezvoltarea imaginatiei, creativitatii si gandirii logice. Este un mozaic colorat cu părți mari, special creat pentru cei mai mici prieteni ai noștri. Include 46 de pensete din plastic, recipient de depozitare, bază de stratificare perforată și 10 șabloane cu imagini diferite.

Cu ajutorul acestui puzzle pentru copii, copiii se vor distra și își vor dezvolta abilitățile în același timp. Pe măsură ce caută și găsesc chinsele colorate care se potrivesc cu codurile de culoare de pe modele, își vor dezvolta simțul culorilor și vor învăța să ia decizii. Aceasta este o modalitate excelentă pentru copii de a învăța despre culorile primare și de a le distinge.

În plus, copiii își vor exercita gândirea logică încercând să se potrivească cu ace pe care trebuie să le plaseze în locurile potrivite pentru a crea imaginea dorită. Acest lucru îi va încuraja să gândească strategic și să își planifice acțiunile. Ei vor trebui să analizeze și să ia decizii.

Puzzle-ul pentru copii este creat din plastic non-toxic, ceea ce îl face sigur pentru copii. Este special conceput pentru a fi ușor de apucat și plasat de mâinile copiilor mici. Penseta are un diametru de 3 cm, ceea ce o face potrivita copiilor peste 3 ani.

Acest puzzle pentru copii este creat cu înaltă calitate și atenție la detalii. Este cadoul perfect pentru fetele și băieții cărora le place să creeze și să-și exprime imaginația prin joacă. Acest puzzle pentru copii îi va distra și îi va ajuta să dezvolte abilități importante care le vor fi utile pe tot parcursul vieții.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16048

Fisa tehnica

Livrat
august 2022
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16026
12,10 Lei (TVA inclus) 7,63 Lei (Fara TVA) 25%
9,08 Lei (incl. TVA) 12,10 Lei
-25%
Cerc pentru copii in culori aprinse, ideal pentru sporturi active in aer liber sau in confortul casei. Conectați piesele (8 buc) pentru a-l asambla și lăsați distracția să înceapă! ·       Dimensiuni pachet in cm:...
Referinta: 09983
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Un dinozaur în cușcă - în special pentru micii fani ai acestor animale dispărute de mult, dar încă atrăgătoare. Alegeți între Stegosaurusul erbivor și micul Velociraptor prădător, fiecare dintre acestea fiind un plus...
Referinta: 13086
23,69 Lei (Fara TVA)
28,19 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv pentru fete pe care orice mică prințesă îl va aprecia! Pentru că păpușa dulce vine cu tot ce ai nevoie pentru a transforma ziua într-o aventură magică – un cărucior, ursuleț, rucsac, acadele și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare