×

TRACTOR CU REMORCĂ ȘI TRACTOR 58 CM

O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de mândrie în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul inerțial are o cabină spațioasă și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă. Celelalte părți ale trusei  – remorca și distribuitorul de îngrășământ sunt detașabile și le puteți detașa pentru a vă juca doar cu tractorul. Amuzant, nu-i așa?

·       Dimensiuni pachet in cm: 58 x 11 x 13

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14573
Add to wishlist(1)
Descriere

TRACTORUL DE 58 CM CU REMORCĂ ȘI TRACTOR este o jucărie grozavă, cu un design realist, care va ocupa locul de mândrie în colecția dvs. de echipamente agricole! Acest tractor pentru copii cu remorcă este jucăria perfectă pentru băieți și un cadou perfect pentru micii aventurieri și fermieri.

Acest tractor de jucărie este proiectat cu atenție la detalii și oferă o experiență realistă micilor fermieri. Mecanismul de inerție permite tractorului să se deplaseze înainte prin simpla eliberare. Acest lucru adaugă distracție și realism jocului, deoarece copiii se pot bucura de o experiență realistă de lucru pe teren.

Tractorul este echipat cu o cabină spațioasă și roți masive care îi permit să depășească orice denivelări de-a lungul traseului. Acest lucru îl face ideal pentru joacă în aer liber, unde copiii se pot explora și se pot distra în natură.

Setul include o remorcă și o bară care sunt detașabile și pot fi detașate pentru a se juca doar cu tractorul. Acest lucru le oferă copiilor posibilitatea de a-și dezvolta imaginația și de a crea diferite scenarii de joacă.

TRACTORUL DE 58 CM CU REMORCĂ ȘI TRACTOR este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc mașinile agricole și vor să se joace cu fermierii. Oferă o experiență realistă și o oportunitate de a dezvolta imaginația și abilitățile creative ale copiilor. Dă-i acest tractor băiatului tău și fă-l să se simtă ca un fermier adevărat!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14573

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 61057
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Pinurile de bowling colorate, „deghizate” în iepurași, sunt un plus vesel la jocurile copiilor. Cu ei, micuții răutăcioși nu numai că își vor îmbunătăți concentrarea și coordonarea, ci și se vor distra împreună cu...
Referinta: 06997
24,24 Lei (TVA inclus) 15,28 Lei (Fara TVA) 25%
18,18 Lei (incl. TVA) 24,24 Lei
-25%
Socotitoare clasică din lemn, care este primul ajutor al copiilor în însușirea operațiilor matematice de bază - adunare și scădere. Este format din 5 rânduri de 10 bile colorate, care îi vor ajuta pe cei mai mici la...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare