×

LANARNĂ CARTON 3 TIPURI

Un felinar vesel pentru bebelus, care este un accesoriu absolut necesar pentru primele momente din viata fiecarui mic. Trageți de sfoară pentru a cânta melodia liniștitoare și faceți să vă amânați copilul ușor. Și cu ajutorul inelului de plastic poți agăța felinarul pe un cărucior, un tarc sau oriunde vrei.

·       Tip: gărgăriță, urs, rață

·       Dimensiuni pachet in cm: 17 x 22

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii de la 0+ luni.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
16,05 Lei (incl. TVA)
13,49 Lei (Fara TVA)
Tip
  • Aleatoriu / mix
  • Urs
  • O rata
  • Buburuză
in stoc
Referinţă:
12026
Add to wishlist
Descriere

Acest felinar muzical este jucăria perfectă care îți va distra și liniști copilul. Doar trageți de sfoară pentru a cânta melodia liniștitoare și transformați adormitul bebelușului într-o joacă pentru copii.

Această jucărie lanternă pentru copii este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este disponibil în trei modele diferite - gărgăriță, urs și rață, permițând părinților să aleagă cel mai potrivit design pentru copilul lor. Fiecare felinar este luminos și colorat, ceea ce va atrage atenția bebelușului și îl va distra.

Acest felinar pentru bebeluș este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copilul dumneavoastră. Este usor si usor de apucat de mainile bebelusului. Materialul este puternic și durabil, ceea ce garantează utilizarea pe termen lung a felinarului.

Lanterna muzicala este potrivita copiilor de la 0 luni. Este perfect pentru stimularea simturilor bebelusului si dezvoltarea coordonarii ochi-mana. Melodia care se aude atunci când snurul este tras îți va liniști și distra bebelușul, ajutându-l să se simtă în siguranță și confortabil.

Nevoia de jucarii pentru a distra si linisti bebelusul este esentiala in primele luni de viata. Lanterna este soluția perfectă pentru asta. Oferă nu numai distracție și divertisment, ci și ajută copilul să se simtă în siguranță și confortabil.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12026

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16075
24,71 Lei (Fara TVA)
29,40 Lei (incl. TVA)
Un set de 13 jocuri de societate distractive potrivite pentru tineri și bătrâni. Iată-le: Nu fi nebun, șah, table, dame, șah de mare, șerpi și scări, joc de fotbal, curse de cai, aventură spațială, șah cu trenuri,...
Referinta: 05685
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți în luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o sabie katana. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21587
16,80 Lei (Fara TVA)
20,00 Lei (incl. TVA)
O zornăitoare panda de pluș cu un inel de plastic care va atrage cu siguranță atenția micuței tale comori. Diferitele forme, structuri și sunete vor stârni interesul bebelușului dvs. stimulând recunoașterea culorilor,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare