×

BUCĂTĂRIE MARE ROȘIE 24 BUC

Bucătărie mare roșie pentru toți bucătarii mici de acolo! Conține tot ce ai găsi în orice bucătărie adevărată: ustensile pentru mâncare/gătit, feluri de mâncare, un cuptor cu capac care se deschide, plite si chiar o chiuveta cu apa curenta! Tot ce trebuie să faci este să asamblați modulele pentru a obține minunata bucătărie. Este atât de ușor și distractiv! Și pentru a face sentimentul complet realist - plitele sunt „încălzite” la roșu și scot un sunet! Tot ce mai rămâne de făcut este să-ți îmbogățești bucătăria cu țipetele incluse în kit și este absolut gata pentru ore întregi de jocuri grozave și distractive!

·      Dimensiuni pachet in cm: 60 x 9 x 44

·      Alimentare pentru plite: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
97,07 Lei (incl. TVA)
81,57 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19166
Add to wishlist
Descriere

Bucătăria mare roșie cu apă curgătoare este jucăria perfectă pentru micii bucătari. Oferă o experiență de gătit incredibil de realistă și este potrivit pentru copiii de peste 3 ani.

Această bucătărie este realizată din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii. A fost creat cu mare atenție la detalii și oferă tot ceea ce vă așteptați să găsiți într-o bucătărie adevărată.

Setul include ustensile de mâncat și de gătit, vesela, un cuptor cu capac care se deschide, plite și chiar o chiuvetă cu apă curentă. Copiii pot asambla modulele de bucătărie, ceea ce este ușor și distractiv.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestei bucatarii este apa curenta. Copiii pot deschide robinetul și se pot bucura de eliberarea realistă a apei. Acest lucru este perfect pentru a-și dezvolta abilitățile de joc și imaginația.

Bucătăria are și efecte de sunet și lumină care fac jocul și mai distractiv și mai realist. Plitele se încălzesc până la roșu și scot un sunet, ceea ce adaugă la senzația de a găti într-o bucătărie adevărată.

Această bucătărie este perfectă pentru dezvoltarea abilităților sociale și creative ale copiilor. Se pot distra gătind și servind mâncare prietenilor și familiei lor. Aceasta este jucăria perfectă care va distra copiii ore întregi.

Această bucătărie mare cu apă curentă este cadoul perfect pentru orice fetiță care iubește să gătească și să joace de rol. Oferă posibilități nesfârșite de divertisment și dezvoltare a imaginației. Această bucătărie este o modalitate sigură de a-ți face copilul fericit și zâmbitor!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19166

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05694
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Fii un câștigător pe câmpul de luptă cu această mitralieră grozavă cu apă! Doar îndreptați-vă ținta, țintiți și trageți! Conține: geantă cu bombe de apă. ·       Dimensiunile armei în cm: 39 x 15 x 3 ·...
Referinta: 16052
50,65 Lei (TVA inclus) 31,92 Lei (Fara TVA) 25%
37,98 Lei (incl. TVA) 50,65 Lei
-25%
Un joc distractiv cu magneți care va stârni interesul copiilor de toate vârstele și genurile. Setul contine: 10 pesti colorati cu magneti; 2 tije magnetice; 5 cartonașe cu imagini diferite – insecte, litere, fructe și...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14375
11,80 Lei (TVA inclus) 7,44 Lei (Fara TVA) 25%
8,85 Lei (incl. TVA) 11,80 Lei
-25%
Jucărie mică multifuncțională 2 în 1 pentru toți micii constructori – excavator și buldozer. Cupa și încărcătorul frontal sunt detașabile, astfel încât să puteți face diferite lucrări cu o singură mașină! Scoateți...
Referinta: 14371
39,41 Lei (TVA inclus) 24,84 Lei (Fara TVA) 25%
29,56 Lei (incl. TVA) 39,41 Lei
-25%
Un tren de viteza electric pe care fanii acestui tip de jucarie il vor aprecia cu siguranta. Vine cu un aspect, sunete, lumini atractive și va deveni foarte repede cea mai preferată jucărie! ·       Dimensiuni in cm:...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare