×

CISTERNĂ CU TELECOMANDĂ ȘI BUTOAIE 70 CM

O cisternă portocalie cu un aspect realist și o remorcă care transportă butoaie. Este controlată de la distanță și se mișcă în toate direcțiile - înainte, înapoi, stânga și dreapta. O jucărie grozavă care va ocupa locul de mândrie în colecția ta de vehicule!

·       Dimensiuni pachet în cm: 69 x 11 x 18

·       Putere pentru camion: 4 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Alimentare la distanță: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
75,83 Lei (incl. TVA)
63,72 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14487
Add to wishlist(1)
Descriere

Cisterna radiocomandată cu butoaie, lungă de 70 cm, este jucăria ideală pentru orice mic fan al vehiculelor. Acest camion-cisternă portocaliu cu aspect realist și remorcă este creat cu mare atenție la detalii pentru a le oferi copiilor o experiență incredibil de realistă.

Această cisternă radiocomandată este operată prin telecomandă, permițându-le copiilor să controleze mișcarea camionului în toate direcțiile - înainte, înapoi, la stânga și la dreapta. Acest lucru le oferă copiilor posibilitatea de a se distra și de a-și dezvolta abilitățile de conducere a vehiculului.

Autocisterna radiocomandată are un aspect realist care face jocul și mai distractiv și mai interesant. Copiii se pot bucura de jocul de rol imaginându-și că camionul transportă butoaie cu lichide reale. Acest lucru le va dezvolta imaginația și abilitățile creative.

În plus, radio cisterna este fabricată din plastic netoxic, ceea ce o face sigură pentru copii. Este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani și este ideal pentru joaca în interior și în exterior.

Dimensiunile sunt de 69 x 11 x 18 cm, ceea ce îl face ușor de depozitat și de transportat. Camionul este alimentat de 4 baterii AA, care nu sunt incluse. Telecomanda este alimentată de 2 baterii AA care, de asemenea, nu sunt incluse.

Această cisternă radiocomandată este o jucărie grozavă care va ocupa un loc de cinste în colecția oricărui copil. Oferă oportunități uimitoare de distracție și de dezvoltare a abilităților de control al vehiculului. Nu ratați ocazia de a oferi cadou copilului dvs. această jucărie grozavă de control radio cisternă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14487

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12405
48,42 Lei (Fara TVA)
57,62 Lei (incl. TVA)
Servietă albastră pe roți cu afișaj și două mânere - obișnuită și telescopică. Și în interior vei găsi o grămadă de rechizite medicale și dentare necesare pentru un examen amănunțit: stetoscop, seringă, lighean,...
Referinta: 16047
41,54 Lei (TVA inclus) 26,18 Lei (Fara TVA) 25%
31,16 Lei (incl. TVA) 41,54 Lei
-25%
Un camion distractiv cu un container plin de blocuri colorate. Potrivit pentru divertisment afară sau acasă, trusa va ocupa locul de mândrie în colecția dvs. de vehicule. În plus, stivuirea cuburilor este un joc...
Referinta: 12360
29,30 Lei (Fara TVA)
34,87 Lei (incl. TVA)
O jucărie muzicală grozavă - o sirenă pe un hoverboard pe care fiecare zână o va aprecia! Puneți butonul de pornire în poziția de lucru pentru a vedea păpușa mișcându-se și rotindu-se la 360 de grade, însoțită de o...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare