×

CONSTRUCTOR DE ANIMALE 28 PUC

Constructor de nave cu 2 animale intr-un rucsac transparent care se inchide cu fermoar. Blocurile sunt realizate din plastic netoxic, rezistent, ceea ce le face inofensive pentru copii, iar dimensiunile lor suficient de mari sunt potrivite chiar si pentru constructorii incepatori. Distrați-vă în timp ce sortați cuburile, învățați treptat despre culori, dezvoltați-vă gândirea logică, coordonarea, mișcările fine ale mâinii și multe altele!

·       Numar de piese: 28

·       Dimensiuni pachet în cm: 18 x 8 x 23

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
24,24 Lei (incl. TVA)
20,37 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16168
Add to wishlist
Descriere

Acest kit de construcție distractiv conține 28 de piese și vine într-o pungă transparentă cu fermoar. În ea vei găsi două animale drăguțe pe care copiii le vor adora.

Designerul este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este conceput special pentru copii și îi va distra ore întregi. Blocurile sunt fabricate din plastic netoxic, robust, ceea ce le face sigure pentru copii. Ele pot fi jucate fără să vă faceți griji că sunt rănite sau că vor ingera ceva dăunător.

Dimensiunile blocurilor sunt suficient de mari pentru a fi potrivite chiar și pentru constructorii începători. Sunt ușor de apucat și manipulat de mâinile mici ale copiilor. Acest lucru ajută la dezvoltarea coordonării lor și a mișcărilor fine ale mâinii.

Jocul cu constructorul nu numai că îi va distra pe copii, ci îi va învăța și multe lucruri. Pe măsură ce aliniază cuburile, ei vor învăța despre diferitele culori. Aceasta este o modalitate excelentă de a le dezvolta percepția culorilor și de a învăța să le recunoaștem. În plus, jocul cu constructorul va dezvolta și gândirea logică a copiilor. Ei trebuie să se gândească la cum să pună blocurile împreună pentru a obține rezultatul dorit.

Constructorul de animale este perfect pentru a juca acasă sau în aer liber. Copiii se pot distra cu el la creșă, în grădină sau chiar pe plajă. Este compact și ușor de transportat, așa că îl poți lua cu tine oriunde.

Acest kit de construcție este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este creat special pentru ei și îi va distra și dezvolta. Copiii vor învăța să fie creativi și să-și folosească imaginația pentru a crea diferite combinații cu blocurile.

Nu ezitați să comandați acest constructor de animale distractiv pentru copilul dumneavoastră. El îl va distra și îl va învăța multe lucruri. Dezvoltați gândirea logică, coordonarea și mișcările fine ale mâinii copilului dumneavoastră în timp ce vă distrați împreună.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16168

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16182
31,85 Lei (Fara TVA)
37,90 Lei (incl. TVA)
O lectură diferită și destul de interesantă a conceptului de „constructor” care folosește proprietățile atractive ale magneților. Ai la dispozitie 30 de bastoane colorate cu magneti la ambele capete, 32 de bile...
Referinta: 16017
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Un set de ștampile cu o varietate de imagini pe care fiecare copil le va aprecia. Colorate și distractive, ele îl vor ajuta pe copil să se exprime, dezvoltându-și în același timp gândirea logică și capacitatea de...
Referinta: 16047
41,54 Lei (TVA inclus) 26,18 Lei (Fara TVA) 25%
31,16 Lei (incl. TVA) 41,54 Lei
-25%
Un camion distractiv cu un container plin de blocuri colorate. Potrivit pentru divertisment afară sau acasă, trusa va ocupa locul de mândrie în colecția dvs. de vehicule. În plus, stivuirea cuburilor este un joc...
Referinta: 14564
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Micul tractor cu remorcă va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Jucăria are un aspect realist și are un mecanism inerțial. Și aceasta este, fără îndoială, o garanție a bunei dispoziții și a...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare