×

FORMULĂ 2 ÎN 1 209 BUCĂȚI

Blocurile de construcție sunt întotdeauna o provocare pentru copii. Și suntem siguri că setul nostru 2 în 1 va atrage atenția oricărui mic inginer imediat scos din cutie! Cu 209 piese mici disponibile, va trebui să construiești mașina atractivă, apoi să-i schimbi forma, oferindu-i un stil complet diferit. Și de ce să nu vă proiectați și propriul vehicul? Indiferent ce alegeți să construiți, rezultatul va fi același – o mașină complet funcțională, cu volan rotativ, mecanism de tragere înapoi și roți din cauciuc pentru o tracțiune mai bună. Grozav, nu?

În kit sunt incluse pliante cu instrucțiuni detaliate de asamblare și autocolante.

·       Numar de piese: 209

·       Dimensiuni pachet în cm: 41 x 5 x 29

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16180
Add to wishlist
Descriere

Acest kit de construcție este cadoul perfect pentru orice băiat căruia îi place să construiască și să creeze. Acest set de construcție pentru copii, similar cu celebrele seturi Lego, oferă o provocare incitantă pentru micii ingineri.

Ambalajul constructorului vă atrage imediat atenția cu culorile sale strălucitoare și designul distractiv. Copiii nu vor putea rezista nevoii de a deschide cutia și de a începe să-și asambla noul vehicul. Cu 209 piese mici la dispoziție, aceștia vor avea ocazia să creeze o mașină atractivă, pe care o pot transforma apoi într-un stil complet diferit.

Capacitatea de a vă proiecta propriul vehicul este un alt avantaj al acestui constructor. Copiii își pot exprima creativitatea și pot crea o mașină unică care să reflecte stilul și preferințele lor. Indiferent de designul asupra căruia decid, rezultatul va fi întotdeauna o mașină complet funcțională, cu un volan rotativ, mecanism de tragere înapoi și roți din cauciuc pentru o tracțiune mai bună.

Constructorul de mașini 2 în 1 nu numai că dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, dar le promovează și gândirea logică și abilitățile de asamblare. Cu ajutorul pliantelor detaliate incluse în kit, copiii vor avea instrucțiuni clare pentru asamblarea mașinii. În plus, autocolantele adezive le permit copiilor să-și decoreze mașina după bunul plac și să o facă și mai personală.

Jucăria „Formula 2 în 1” este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 6 ani care sunt suficient de mari pentru a se ocupa de ansambluri mai complexe.

Această mașină de jucărie este cadoul perfect pentru orice băiat căruia îi place să construiască și să creeze. Cu acest constructor, copiii se vor distra ore întregi, dezvoltându-și abilitățile și imaginația.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16180

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14575
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
Un tractor din plastic cu remorcă-container care va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Remorca este mobilă și poate fi detașată, iar tractorul are un mecanism de inerție. Și dacă adaugi...
Referinta: 12300
6,86 Lei (Fara TVA)
8,16 Lei (incl. TVA)
Figurină strălucitoare a unuia dintre cele mai îndrăgite personaje din producția de film de renume mondial. Este realizat din plastic rezistent, cu membre și cap detașabil și va fi un plus grozav pentru colecția ta de...
Referinta: 06783
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat star rock cu această chitară muzicală cu aspect realist! Are corzi, astfel încât să vă puteți exersa abilitățile muzicale și, de asemenea, vine cu două butoane pentru sunete și lumini și un buton...
Referinta: 05761
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat soldat cu această minunată mitralieră mare pe un suport! Are dimensiuni cu adevărat impresionante, iar când adaugi sunetele și luminile pe care le generează atunci când apeși pe trăgaci - nu...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare