×

PISTĂ MARE CU 4 MAȘINUȚE ȘI UN AVION

O pistă mare cu parcare dedicată fanilor serialului animat! Asamblați-l și decorați-l cu autocolantele incluse în set. Veți găsi diverse semne și dispozitive pe care trebuie să le plasați în locurile potrivite. Și mai aveți 5 vehicule - 3 mașinuțe, un autobuz și un avion, ceea ce va face jocurile și mai interesante și mai distractive!

·       Dimensiuni pachet in cm: 55 x 8 x 35

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
63,69 Lei (incl. TVA)
53,52 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16083
Add to wishlist
Descriere

Big Parking cu 4 cărucioare cu ochi și un avion este jucăria perfectă pentru toți fanii serialului animat! Această pistă construibilă cu parcare este special concepută pentru a oferi copiilor ore incredibile de distracție și emoție.

Cu dimensiunile sale de 55 x 8 x 35 cm, această jucărie oferă un spațiu mare pentru joacă și divertisment. Materialul folosit pentru realizarea pistei este un plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Acest lucru înseamnă că părinții pot fi siguri că copiii lor vor avea un timp în siguranță și fără griji.

Setul include diverse autocolante pe care copiii le pot folosi pentru a înfrumuseța pista și a o face și mai interesantă și distractivă. Există, de asemenea, diverse semne și dispozitive care trebuie plasate în locurile potrivite. Acest lucru oferă copiilor posibilitatea de a-și dezvolta imaginația și abilitățile creative pe măsură ce asambla și decorează pista.

În plus, setul include și 5 vehicule - 3 cărucioare, un autobuz și un avion. Aceste vehicule oferă, de asemenea, oportunități suplimentare de joacă și distracție. Copiii se pot bucura de diverse jocuri și aventuri cu aceste vehicule care îi vor ține distrați și ocupați mult timp.

Această jucărie este potrivită pentru copiii peste 3 ani și este fabricată în China. Este un cadou perfect pentru micuții cărora le place să se joace cu cărucioarele și să se distreze cu piese. Cu acest set de joacă, copiii se vor bucura de ore nesfârșite de distracție și entuziasm, în timp ce își dezvoltă imaginația și abilitățile creative. Aceasta jucarie este o modalitate ideala pentru ca copiii sa se distreze si sa se dezvolte in acelasi timp.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16083

Fisa tehnica

Livrat
martie 2022
Tema / Eroul
Mașini
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 21567
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Diplodocus verde de pluș care va aduce multă bucurie tinerilor paleontologi. Nu este deloc înfricoșător, așa cum au fost adevărații lui frați, dimpotrivă - este drăguț și plăcut la atingere. Un dinozaur grozav care va...
Referinta: 13087
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un bebeluș de cauciuc cu o cadă și accesorii care vor transforma baia într-un joc distractiv. Setul conține: bebeluș, săpun, rață de cauciuc, biberon. Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine! ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare