×

PUZZLE DINOZAUR 144 PUC

Un puzzle de dinozauri special pentru toți micii paleontologi! Aranjamentul său este cu adevărat distractiv și, în plus, dezvoltă o mulțime de calități utile copiilor - gândire logică, abilități vizuale și de coordonare. Conectați piesele pentru a obține imaginea de pe cutie!

·       Dimensiuni pachet în cm: 22 x 5,5 x 16,5

·       Dimensiunile puzzle-ului asamblat în cm: 50 x 40

·       Material: carton presat

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
14,23 Lei (incl. TVA)
11,96 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16090
Add to wishlist(1)
Descriere

Puzzle-ul cu dinozauri este special conceput pentru toți micii paleontologi cărora le place să se distreze și să-și dezvolte abilitățile. Acest puzzle este o adevărată provocare care îi va dinamiza pe copii și îi va distra ore întregi.

Format din 144 de piese, acest puzzle oferă copiilor o experiență interesantă și distractivă. Adunarea pieselor este o adevărată distracție, care dezvoltă gândirea logică și abilitățile vizuale ale copiilor. Ei trebuie să conecteze toate piesele pentru a obține imaginea pe cutie - o scenă frumoasă și pitorească cu dinozauri.

Acest puzzle nu numai că îi distrează pe copii, ci îi ajută și să dezvolte o serie de calități utile. Gândirea logică este una dintre ele - copiii trebuie să gândească strategic și să găsească locul potrivit pentru fiecare piesă a puzzle-ului. Abilitățile vizuale sunt, de asemenea, dezvoltate deoarece copiii trebuie să recunoască formele și culorile pieselor pentru a le potrivi corect. Coordonarea este, de asemenea, importantă - copiii trebuie să plaseze fiecare parte la locul potrivit în timp ce își controlează mișcările mâinii.

Puzzle-ul cu dinozauri are dimensiunile pachetului de 22 x 5.5 x 16.5 cm si dimensiunile puzzle asamblat de 50 x 40 cm.Este realizat din carton presat care este rezistent si durabil. Acest material asigură durabilitatea puzzle-ului, astfel încât copiii se pot bucura de el pentru o lungă perioadă de timp. Puzzle-ul este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru copiii mici care doresc să se distreze și să-și dezvolte abilitățile.

Fabricat în China, acest puzzle a fost creat cu atenție la detalii și calitate. Este perfect pentru toți copiii care iubesc dinozaurii și doresc să se distreze cu ei. Indiferent dacă sunteți băiat sau fată, acest puzzle vă va oferi multă distracție și vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile.

Puzzle-ul cu dinozauri este un cadou perfect pentru orice copil care iubește puzzle-urile și dinozaurii. El îi va distra și îi va încuraja să-și dezvolte abilitățile. Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră acest puzzle captivant și educativ!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16090

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14568
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un mic jeep inerțial cu o remorcă care transportă o barcă. Setul este o completare excelentă la colecția de vehicule și va deveni rapid jucăria ta preferată! Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21544
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Acestă lanternă este fabricată din materiale complet inofensive. Ne vine sub forma unei flori zâmbitoare în culori vesele. Când trageți de coardă, cântă o melodie blândă și liniștitoare care îl ajută pe bebeluș să...
Referinta: 14315
54,80 Lei (Fara TVA)
65,21 Lei (incl. TVA)
Vă prezentăm un set pe care fanii vitezei rapide și a dinozaurilor o vor aprecia cu siguranță. Componentele sale sunt flexibile si extrem de ușor de asamblat, iar lungimea sa este de 245 cm. Mașinuța funcționează cu...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare