×

SABIE PE BATERII "JOCUL CALAMARULUI"

Sabie de plastic cu o formă interesantă, mai ales pentru fanii hitului coreean Squid Game! Iar efectele de lumină și sunet vor face jocurile și mai intrigante și mai captivante!

·       Dimensiuni in cm: 16 x 62

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
18,48 Lei (incl. TVA)
15,53 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
05681
Add to wishlist
Descriere

Jocul Squid Powered Sword este jucăria perfectă pentru copii pentru băieții care iubesc armele. Această sabie cu sunet și lumină le va oferi celor mici jocuri incredibile distractive și interesante.

Are o formă interesantă și ar fi completarea perfectă pentru o colecție de arme pentru copii sau doar pentru jocuri de rol.

Dar aceasta nu este o sabie obișnuită. Este echipat cu efecte de lumină și sunet care vor face jocurile și mai intrigante și captivante. Când copilul apasă butonul de pe sabie, vor fi activate lumini strălucitoare și sunete distractive, care vor completa jocul și îl vor face și mai realist.

Această jucărie este cadoul perfect pentru băieții care iubesc jocurile de rol și sunt încântați de arme. Le va oferi ore întregi de distracție și aventuri incitante.

Nu ezita să-i oferi băiatului tău această uimitoare sabie de jucărie cu sunet și lumină. Îl va încânta și îi va oferi nenumărate ore de jocuri distractive și interesante.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05681

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02488
21,82 Lei (TVA inclus) 13,75 Lei (Fara TVA) 25%
16,36 Lei (incl. TVA) 21,82 Lei
-25%
Set de ceai din plastic cu tavi pe care sa servesti delicioasa bautura. Conține: ceainic roșu, cană de lapte, zahăr cu capac, două căni, linguri și tăvi. ·       Dimensiunile pachetului in cm: 32 x 7 x 22 ·...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 05278
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Un pistol multifuncțional care poate trage 2 tipuri de cartușe - săgeți moi și bombe de apă. De asemenea, are o vizor laser cu infraroșu care face imposibilă ratarea țintei! Arma vine completă cu 4 săgeți din spumă,...
Referinta: 14357
25,76 Lei (TVA inclus) 16,24 Lei (Fara TVA) 25%
19,32 Lei (incl. TVA) 25,76 Lei
-25%
Barcă din plastic cu baterii și lumini de gheață, potrivită pentru copii mari și părinți cu imaginație! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în cada de...
Referinta: 06978
5,33 Lei (Fara TVA)
6,34 Lei (incl. TVA)
O undiță mică pentru micii pescari, extrem de potrivită pentru jocuri distractive. Și nu doar când faci baie. „Captura” este formată din 4 animale din plastic pe care le poți agăța cu ușurință. Și pe lângă faptul că...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare