×

POPICE ȘI MINGE DE BOWLING CIMBARI

Popicele de bowling colorate Cimbari sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Și pe lângă faptul că este super distractiv, jocul cu ele ajută copilul să-și îmbunătățească concentrarea și coordonarea, să-și dezvolte gândirea logică și să-și îmbunătățească abilitățile motorii.

Conține: 9 kile, 2 mingi.

Combinațiile de culori variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet în cm: 32 x 18 x 23

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
24,12 Lei (incl. TVA)
20,27 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
82022
Add to wishlist
Descriere

Bowling Ellipse Cimbari este jucaria perfecta pentru copii care ii va distra si dezvolta in acelasi timp. Acest joc de bowling colorat este perfect pentru copiii peste 3 ani, ajutându-i să-și îmbunătățească concentrarea și coordonarea, să-și dezvolte gândirea logică și să-și îmbunătățească abilitățile motorii.

Conținând 9 kile și 2 mingi, jocul este super distractiv și interesant pentru copii. Se pot bucura de joc cu prietenii sau familia și pot concura pentru cel mai mare scor.

Mingea de bowling este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Acest lucru asigură că copiii se pot distra în siguranță și fără risc de rănire. Ambalajul jocului măsoară 32 x 18 x 23 cm, fiind ușor de depozitat și transportat.

Bowlingul Cimbari Ellipse este un cadou ideal pentru copiii cărora le place să se distreze și să-și dezvolte abilitățile. Este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete, oferind oportunități nesfârșite de distracție și joacă.

Nu rata ocazia de a-i face cadou copilului tau aceasta jucarie amuzanta si educativa. Cimbari Ellipse Bowling îl va distra și îl va ajuta să dezvolte abilități importante în timp ce se distrează cu prietenii și familia. Fabricat în China, acest produs este de înaltă calitate și asigură divertisment de lungă durată pentru copilul dumneavoastră.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
82022

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Kimbari / Cimbari
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12469
4,05 Lei (Fara TVA)
4,82 Lei (incl. TVA)
Set de nisip pentru copii, format dintr-o stropitoare mică, o lingura, o paleta si 2 forme cu motive marine. Construiți un castel de nisip sau săpați un tunel. Orice ai alege, acest set grozav va fi cel mai bun aliat...
Referinta: 19097
13,23 Lei (Fara TVA)
15,74 Lei (incl. TVA)
Îți place să o ajuți pe mama în bucătărie? Ce zici de colorat? Știm că răspunsul la ambele întrebări este da, așa că avem ceva cu adevărat interesant pentru tine - un șorț de gătit colorat! Veți găsi, de asemenea, 12...
Referinta: 04351
1,79 Lei (TVA inclus) 1,13 Lei (Fara TVA) 25%
1,34 Lei (incl. TVA) 1,79 Lei
-25%
Un avion mic cu aripi detașabile. Sarcina ta este doar să le asamblați și apoi să vă distrați, așa cum știți doar voi! ·       Dimensiuni la asamblare în cm: 10 x 13 x 4 ·       Material: plastic non-toxic ·...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21544
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Acestă lanternă este fabricată din materiale complet inofensive. Ne vine sub forma unei flori zâmbitoare în culori vesele. Când trageți de coardă, cântă o melodie blândă și liniștitoare care îl ajută pe bebeluș să...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare